Husk! Gratis levering på Sjælland.
Ring for bestillinger til Fyn og Jylland.

Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

Betingelser & Vilkår

Kvalitetsgaranti:

Heldigvis oplever vi meget sjældent at der er fejl på vores brænde. Hvis du alligevel modtager brænde, der ikke lever op til den beskrivelse, der er under den enkelte type brænde, kommer vi og bytter det eller tager det retur.
 

Aflæsning og placering:

Hvis du ønsker at få placeret brændet et bestemt sted, vil chaufføren gøre en stor indsats for at opfylde dit ønske. Det er dog altid chaufføren der afgør, hvad der kan lade sig gøre. Det skal tages hensyn til køreunderlag mv. Placeringsanvisningen kan anføres i kommentarfeltet undervejs i bestillingen. Vi anbefaler at man placerer en sort sæk med en sten på, der hvor man ønsker brændet placeret. Chaufføren ved så nøjagtig hvor du ønsker brændet placeret. Bemærk, at vi kun garanterer levering til matriklens skel. Evt. ønske om levering indenfor skel er således muligt, når chaufføren vurderer det kan lade sig gøre. Chaufførens arbejde indenfor matriklen må ikke overstige 5 minutter.
Bemærk at en palleløfter ikke kan køre på andet end fast køreunderlag, f.eks fliser eller asfalt. Den kan heller ikke køre på sne/is. Hvis ikke der er ryddet/saltet, fast underlag kan fragtmanden kun levere ved bagenden af lastbilen.
 

Leveringstidspunkt:

 
Meget ofte leverer vores Chauffør dog hurtigere. Det er muligt at få Chafføreren til at ringe dig, Når leveringen er på vej. Skriv det i kommentarfeltet under din bestilling, hvis du ønsker at Chaufføren skal ringe dig op når leveringsdag er planlagt.
Hvis du har brug for en hastelevering, venligt kontakt os – ofte vil der være mulighed for at sende brændet ekspres (mod ekstrabetaling).
 

Produktinformation:

På JHT Trætransport oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til JHT Trætransport på
 

Priser:

Vi tager forbehold for tastefejl i annoncerne. Vi har accepteret din bestilling, når vi afsender din ordre. Du modtager mail herom.
Alle angivne priser er inklusive 25 % moms.
 

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på JHT Trætransport er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra JHT Trætransport udgør ikke en bindende accept fra JHT Trætransport, men derimod et bindende tilbud til JHT Trætransport om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og JHT Trætransport er først indgået, når JHT Trætransport ved ordrebehandling/afsendelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.
 

Betaling:

Det er snart muligt at betale med Dankort og andre kreditkort. Indtil da, kan der forudbetales via en bankoverførsel.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra JHT Trætransport, vælger du at modtage varen med efterkrav betales beløbet kontant ved modtagelse af varen.
 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber. Køber accepterer med sin bestilling at JHT Trætransport har overleveret varen, når varen leveres på den anviste adresse, dette uagtet om der er kvitteret for varen eller ej. Køber accepterer at varen stilles på leveringsadressen uagtet vejrlig. Brænde som er blevet fugtigt af nedbør efter leveringen anses ikke som fejlbehæftet og henstår således efter leveringen på købers risiko.
 

Reklamation:

JHT Trætransport yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening/opbevaring, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til JHT Trætransport i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til JHT Trætransport inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.
 

Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden JHT Trætransport, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler JHT Trætransport det modtagne beløb eksl. fragt. Varen returneres for købers regning og risiko.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Du betaler da fortsat for fragt, samt fragtførers til enhver tid gældende pris for returnering.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.
 

Forbehold for ændringer:

JHT Trætransport forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
 

Leveringstider:

Det er muligt at ønske en bestemt leveringsdato, men det er ikke sikkert det kan lade sig gøre at opfylde ønsket. Men vi arbejder normalt ud fra op til 8 hverdage til levering. Dette for at sikre at ruterne laves optimalt. Det er sund fornuft for både økonomi og miljø.
Levering forgår i tidsrummet 06.00 - 24.00.
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor max. 8 hverdage. Det er naturligvis en forudsætning at vejene er fremkommelige.