Husk! Gratis levering på Sjælland.
Ring for bestillinger til Fyn og Jylland.

Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

Fragt og levering

 

Leveringsbetingelser:

 
JHT Trætransport leverer på hele Sjælland. Priserne på hjemmesiden er generelt inkl. moms og fragt. Det vil udtrykkeligt fremgå, hvis dette ikke er tilfældet (feks. er afhentning uden fragt).
 

Adgangsforhold:

 
Udhængene grene og lignende kan umuliggøre levering indenfor matriklen. Som udgangspunkt skal der være 4 m i frihøjde og bredde helt frem til hvor lastbilen skal aflæsse godset. 
 

Levering og placering af brændet:

 
Brændet bliver leveret af vores egne dygtige chauffør med mange års erfaring. De benytter el-palleløfter til leveringen. Vi kan tilbyde levering med kran mod ekstrabetaling. Som udgangspunkt garanterer vi kun levering til skel/matrikkel. Det er dog muligt at få stillet brændet hvor man ønsker det på matriklen, dog med nogle forbehold:
 
1. Hvis du angiver leveringssted indenfor matriklen, accepterer du samtidig at du påtager dig ansvaret og risikoen for at underlaget kan bære såvel el palleløfter som gods, i alt op til 1600 kilo. Det er således dit ansvar, hvis underlaget (fx fliser) knækker eller synker. 
2. Levering/aflæsning kan normalt kun foretages på fast underlag, såsom fliser, asfalt eller lignende. Bemærk ligeledes at palleløfteren ikke kan køre på sne og/eller is. Det er derfor nødvendigt at der er helt ryddet på adkomstvejen. Dette gælder også cykler, barnevogne, legetøj mv., som kan hindre adgangen til aflæsningsstedet. 
3. Hvis der på aflæsningsstedet er løst underlag, kan pallen/pallerne kun afsættes umiddelbart ved liften på lastbilen.
4. Det er altid chaufførens afgørelse hvad der kan lade sig gøre. Han har den nødvendige erfaring til at træffe beslutning om hvad der kan lade sig gøre.
5. Chaufføren har et stramt tidsprogram. Det er derfor nødvendigt at der er gjort klar til modtagelse af brændet inden han kommer.
Placering af brændet indenfor matriklen må ikke overstige 5 minutters arbejde. 
 
Hvis du ønsker et bestemt leveringssted, kan du beskrive stedet i kommentarfeltet undervejs i bestillingen. Vi anbefaler at du markerer stedet med en affaldssæk med en sten på og skriver dette i kommentarfeltet, eksempel: ”venligst placer pallerne bagerst i carporten. Stedet er markeret med sort affaldssæk”
 
Bemærk venligst at det efter afsendelse af varen ikke længere er muligt at få tilføjet beskeder om levering. I sådan tilfælde anbefaler vi at du lægger en affaldssæk med en sten på, der hvor du ønsker brændet placeret. Hvis chaufføren ser den, ved han det er signal til at du gerne vil have brændet placeret der.


Leveringstidspunkt:

Det er muligt at ønske en bestemt leveringsdato, men det er ikke sikkert det kan lade sig gøre at opfylde ønsket. Men vi arbejde normal ud fra op til 10 hverdage til levering. Dette for at sikre at ruterne laves optimalt. Det er sund fornuft for både økonomi og miljø. Levering forgår i tidsrummet 06.00 - 24.00


Vognpark:

1 stk. Scania 4x2 fragtmandsbil m.lift 18 pll. el-pallevogn
1 stk. Scania 6x2 fragtmandsbil m.lift 18 pll. el-pallevogn
1 stk. Iveco   4x2 fragtmandsbil m.lift 18 pll. el-pallevogn
1 stk. Scania 6x2 forvogn & hænger m.kran 33 pll.
1 stk. Volvo   6x2 forvogn & hænger ( Skovbil m.kran )
1 stk. Scania 6x2 forvogn & hænger ( Skovbil m.kran )
1 stk. Scania 6x2 trækker m.trailer m. truck
1 stk. Volvo   6x2 trækker m.city trailer 
5 stk. Trækker m.gardin & køle trailer